Selectează o Pagină

Investițiile în oameni sunt investiții în viitor

feb. 25, 2021

Succesul sau insuccesul, eficiența sau ineficiența Moldovagaz sunt determinate de echipa Grupului.

Activele principale ale Grupului Moldovagaz sunt oamenii – echipa care face această gospodărie mare să funcționeze și să producă servicii social și economic utile.

Picătură cu picătură, fiecare membru al echipei Grupului își aduce aportul la eficiența și progresul Moldovagaz.

Activitatea noastră presupune mult ”lucru în teren”. Importanța acestui lucru este fundamentală – implică multă competență și reponsabilitate, atenție și concentrare.

Siguranța infrastructurii noastre și a serviciilor prestate de noi depinde de specialiștii noștri, însărcinați cu activitățile de supraveghere și mentenanță.

Pe acest segment muncesc 3 500 specialiști ai Grupului Moldovagaz.

Ei sunt în toate raioanele țării și activitatea lor acoperă toată infrastructura noastră. Ei sunt medicii noștri – apreciază sănătatea elementelor infrastructurii și prescriu măsurile necesare pentru a nu admite apariția problemelor.

Siguranța funcționării infrastructurii și planificarea măsurilor preventive sunt printre produsele muncii lor.

Acești oameni muncesc în teren iarna și vara, în ger și în arșiță, pe ploaie și vânt – nimic nu oprește programul lor.

Fidelitatea lor față de Moldovagaz și față de consumatori trebuiesc luate în calcul și, la nivel de Grup, am decis că trebuie să îmbunătățim condițiile dificile în care ei muncesc.

Suntem în proces de schimbare a parcului auto învechit, care servește aceste echipe.

Vom pune în total, pe parcursul anului 2021, la dispoziția echipelor noastre cca 100 automobile noi pentru a realiza sarcina de supraveghere și mentenanță a infrastructurii. Vom dota mașinile cu echipamentele necesare, pentru ca speciliștii să își poată realiza sarcina calitativ și în condiții sigure pentru ei.

În continuare așteptăm de la speciliștii noștri dedicație și competență – și recunoaștem importanța dânșilor în cadrul Grupului.

Credem că, condițiile mai bune de muncă vor spori calitatea activității lor – prin urmare calitatea serviciilor noastre și eficiența activităților Moldovagaz.

Vadim Ceban

Vadim Ceban

Președinte al Consiliului de Administrație, SA Moldovagaz

Le port respectul tuturor oamenilor, pe care i-am întâlnit în calea mea, pentru că au împărtășit cunoștințele și experiențele lor și mi-au oferit posibilitatea să învăț.
Cred că asta e una din sarcinile noastre principale să învățăm și să transmitem cunoștințele colegilor. Numai așa putem determina progresul, indiferent de domeniul de activitate.