Selectează o Pagină

Moldovagaz – oameni pentru oameni

nov. 27, 2020

Moldovagaz este o echipă mare și, din fericire, plină cu oameni dedicați meseriei. Eficiența grupului Moldovagaz depinde de eficiența și responsabilitatea fiecăruia dintre noi. 

Numai munca bine coordonată pe fiecare dimensiune poate determina un rezultat bun. 

Așa înțelegem noi toți misiunea noastră.

Așa înțelege misiunea ei și Anna Matveeva, o tânără reprezentantă a echipei Moldovagaz.

În anul 2014, Anna a absolvit facultatea Contabilitate și audit a Academiei de Studii Economice.

După facultate a început activitatea în funcție de contabil la întreprinderea de distribuție a gazelor naturale „Florești gaz”, după care a activat timp de un an și jumătate în calitate de economist și, din 2016, preia conducerea secției economie aîntreprinderii. 

Între 2017 – 2020 Anna muncește în calitate de specialist coordonator al secției analiză economică, planificare și politică tarifară în cadrul Moldovagaz.

Anna a fost implicată în analiza și actualizarea politicilor tarifare a tuturor activităților reglementate ale Moldovagaz, în elaborarea și aprobarea a numeroase Metodologii și Regulamente, care sunt fundamentul normativ al grupului.

Anna mai e și o persoană social activă și se implică în lucrulComitetului Sindical al Moldovagaz. 

De curând Anna a fost desemnată în calitate de manager alsecției analiză economică, planificare și politică tarifară aMoldovagaz. De exactitatea lucrului făcut de Anna și colegii dânsei depind direct rezultatele activității grupului nostru.

Noi credem în educația și responsabilitatea, Annei, și credem în capacitatea ei de a acumula experiență și de a o folosi în cel mai potrivit mod.

Energia și determinarea Annei de a învăța și cunoaște lucruri noi, precum și faptul că e un om neindiferent și proactiv, ne fac să fim siguri că performanța secției va crește și își va aduce unaport tot mai mare la performanța grupului Moldovagaz.  

Mizăm pe talentele Annei și vom avea grijă să aibă permanent în față oportunități de dezvoltare personală și să își crească utilitatea pentru grupul Moldovagaz. 

Vadim Ceban

Vadim Ceban

Președinte al Consiliului de Administrație, SA Moldovagaz

Le port respectul tuturor oamenilor, pe care i-am întâlnit în calea mea, pentru că au împărtășit cunoștințele și experiențele lor și mi-au oferit posibilitatea să învăț.
Cred că asta e una din sarcinile noastre principale să învățăm și să transmitem cunoștințele colegilor. Numai așa putem determina progresul, indiferent de domeniul de activitate.