Selectează o Pagină

Moldovagaz – oameni pentru oameni

oct. 16, 2020

După cum am menționat activele principale ale SA „Moldovagaz” sunt oamenii – membrii echipei noastre, care numără peste 5300 de angajați.


Unul dintre reprezentanții destoinici al echipei SA „Moldovagaz” este Alexandru Șevciuc. Alexandru este membru Consiliului de Administrație, șef Direcție economico-financiară al SA „Moldovagaz”. Este un om responsabil și perseverent, cu un spirit analitic bine dezvoltat căruia nu-i scapă detaliile.
Din 2002, anul când a absolvit Academia de Studii Economice, Alexandru și-a început activitatea, dar nu a lăsat nici pentru o zi învățătura.

Pretutindeni unde a activat, la Casa Națională de Asigurări Sociale, Serviciul Vamal, SRL „Moldovatransgaz” iar din 2015 la SA „Moldovagaz”- Alexandru a muncit, a învățat și întotdeauna a căutat cele mai bune căi de realizare a misiunii sale atât pentru organizația care o reprezentă, cât și pentru beneficiarii ei.

În prezent, Alexandru e responsabil de un set mare de sarcini importante precum activitatea economico-financiară a SA „Moldovagaz” și a celor 15 întreprinderi afiliate.

Mizăm pe competențele lui Alexandru pentru a menține un nivel maximal al eficienței administrării financiare și materiale a entității, asigurând totodată păstrarea celui mai ridicat nivel de siguranță în gestionarea infrastructurii noastre și în prestarea serviciilor calitative, sigure și accesibile consumatorilor.
Alexandru e implicat în analiza și actualizarea politicilor tarifare a tuturor activităților reglementate ale SA „Moldovagaz” precum transportarea, distribuția și furnizarea gazelor naturale. Activăm într-un domeniu reglementat și trebuie întotdeauna să fim pregătiți să demonstrăm eficiența activității noastre și a investițiilor realizate.

Totodată, Alexandru e responsabil de elaborarea și punerea în aplicare a normelor corporative de gestiune managerială, precum gestionarea proceselor bugetare, elaborarea actelor referitoare la gestiunea proceselor bugetare, principiile privind remunerarea muncii și altele.Toate sarcinile de care e responsabil Alexandru, au impact asupra eficienței și siguranței activității grupului SA „Moldovagaz”.


Alexandru înțelege bine că, trebuie zilnic să contribuie la faptul ca serviciile noastre să fie calitative, sigure și accesibile.

Vadim Ceban

Vadim Ceban

Președinte al Consiliului de Administrație, SA Moldovagaz

Le port respectul tuturor oamenilor, pe care i-am întâlnit în calea mea, pentru că au împărtășit cunoștințele și experiențele lor și mi-au oferit posibilitatea să învăț.
Cred că asta e una din sarcinile noastre principale să învățăm și să transmitem cunoștințele colegilor. Numai așa putem determina progresul, indiferent de domeniul de activitate.