Selectează o Pagină

Moldovagaz – oameni pentru oameni

oct. 13, 2020

Activele principale ale grupului Moldovagaz sunt oamenii – cei peste 5300 de oameni care formează echipa Moldovagaz.

Acești oameni fac să ”respire” cea mai mare infrastructură din țară. Infrastructură care ajunge la peste 740 mii de consumatori în toate raioanele țării. Pentru ca cei 740 mii de consumatori să primească serviciul non-stop și într-o manieră sigură echipa Moldovagaz muncește 24 din 24, 7 din 7.

De asta credem că Moldovagaz e un exemplu frumos când oamenii muncesc pentru oameni.

În echipa Moldovagaz găsim oameni competenți și dedicați. Oameni plini de energie și siguri că totdeauna este loc de îmbunătățire.

Acești oameni determină zilnic progresul grupului nostru, modernizarea infrastructurii noastre și creșterea accesibilității serviciilor noastre.

Unul din oamenii care fac zi de zi grupul Moldovagaz mai bun este Ilie Tutunaru.

Ilie a venit în echipa Moldovagaz în 2009 și a fost implicat într-un spectru larg de subiecte financiare și economice.

Fiind un om curios și pregătit oricând să învețe Ilie a învățat permanent.

A fost implicat în activitățile de evaluare a eficienței gestionării activelor grupului, în activitățile de aprovizionare materială, în activitățile de analiză economică, planificare și politică tarifară.

Astfel Ilie a ajuns să cunoască cunoască infrastructura Moldovagaz ca un inginer bun și să poată discuta la egal atât cu specialiștii din teren, cât și cu responsabilii ANRE.

Din 2015 până în 2019 Ilie a muncit în Federația Rusă pentru companii specializate în industria gazieră, unde a avut posibilitatea să acumuleze cunoștințe și experiențe noi.

După ce a revenit în țară Ilie a revenit în cadrul grupului Moldovagaz, în calitate de director al întreprinderii Chișinău-gaz, iar din aprilie 2020 este membru al Consiliului de Administrare al Moldovagaz.

În cadrul Consiliului Ilie este responsabil de activitatea investițională a companiilor grupului Moldovagaz, automatizarea proceselor de lucru pe tot lanțul valoric transport – distribuție – furnizare a gazelor naturale, activitatea nerglementată a Moldovagaz, cum sunt segmente noi – energie electrică și termică, dar nu aici se oprește implicarea lui.

Este un om pro-activ și nu e indifierent cum activează Moldovagaz.

E caracterizat de un simț pronunțat al responsabilității și e absolut sigur că serviciile Moldovagaz pot și trebuie să fie îmbunătățite.

E omul mișcat de curiozitate și dorința de a cunoaște totdeauna ceva nou. E pasionat de progresul tehnologic.

Aceste calități îl transformă pe Ilie într-una din locomotivele progresului grupului Moldovagaz și ne fac să fim siguri că orice sarcină preluată de Ilie va fi realizată, și realizată bine.

Pentru a progresa în direcția atingerii obiectivelor noastre de a moderniza infrastructura, de a crește siguranța și accesibilitatea serviciilor noastre avem nevoie de oameni ca Ilie Tutunaru.

Mizăm pe Ilie și suntem siguri că își va pune toate stăruința pentru a contribui la dezvoltarea Moldovagaz.

Vadim Ceban

Vadim Ceban

Președinte al Consiliului de Administrație, SA Moldovagaz

Le port respectul tuturor oamenilor, pe care i-am întâlnit în calea mea, pentru că au împărtășit cunoștințele și experiențele lor și mi-au oferit posibilitatea să învăț.
Cred că asta e una din sarcinile noastre principale să învățăm și să transmitem cunoștințele colegilor. Numai așa putem determina progresul, indiferent de domeniul de activitate.