Selectează o Pagină

În pragul Anului Nou

dec. 31, 2020

Încă din copilărie am deprins la sfârșitul anului să-mi formulez dorințe pentru anul ce vine.

Visele copilărești s-au transformat cu timpul în dorințe tot mai mature și mai raționale.

Dar am păstrat încrederea că omul trebuie să viseze. 

Să viseze frumos și ne-egoist.

Fără vise și speranțe viața omenească este sură.

Fără vise și speranțe oamenii nu reușeau să construiească mașini, corăbii și avioane. Nu construiau clădiri de sute de metri înălțime și poduri de sute de metri lungime. Nu zburau în spațiu și nu lăsau urma lor pe lună.

Capacitatea de a spera ne ajută să trecem peste încercările grele.

Anul 2020 a fost un an al examenelor și anume speranța ne-a ajutat să păstrăm optimismul și să nu lăsăm mâinile în jos în fața virusului.

Acum, la sfârșitul anului 2020 omenirea are deja mai multe vaccinuri și are potențial mare de producere. Facem planuri cum să învingem definitiv pandemia și să revenim pas cu pas la activitățile sociale și economice obișnuite.

În 2020 am avut încă o dată ocazia să apreciem cât de important e să fim uniți și organizați – în criză organizarea și disciplina salvează vieți la propriu.

Datorită unității și bunei organizări noi, echipa Moldovagaz, am realizat un plan investițional impresionant, cu șantiere pe tot teritoriul țării, și nu am admis niciun focar de infecție.

Am realizat lucrări importante și de o compexitate deosebită, respectând regulile sanitare și am reușit să ne protejăm eficient.

Acum, înainte de a păși în 2021, avem speranța că medicii vor reuși să învingă definitiv pandemia.

Sperăm că oamenii care au pierdut locurile de muncă se vor reîncadra în câmpul muncii.

Își vor relua activitățile în regim obișnuit grădinițele, școlile și universitățile.

Sperăm că medicii vor dezbrăca costumele de protecție.

Și sperăm că economia va începe să recupereze din energiile pierdute.

Iar noi, echipa Moldovagaz, suntem pregătiți să alimentăm economia națională și fiecare gospodărie în parte cu tot volumul necesar de energie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

La Mulți Ani sănătoși și fericiți, Moldova!

Vadim Ceban

Vadim Ceban

Președinte al Consiliului de Administrație, SA Moldovagaz

Le port respectul tuturor oamenilor, pe care i-am întâlnit în calea mea, pentru că au împărtășit cunoștințele și experiențele lor și mi-au oferit posibilitatea să învăț.
Cred că asta e una din sarcinile noastre principale să învățăm și să transmitem cunoștințele colegilor. Numai așa putem determina progresul, indiferent de domeniul de activitate.