Selectează o Pagină

Credem că fiecare companie poate face ceva pentru creșterea nivelului de viață în localitățile țării

sept. 24, 2020

În 2020, volumul investițiilor pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, în cadrul Programului investițional al grupului Moldovagaz, a fost majorat de la 18 până la 52 milioane de lei.
În cadrul acestei componente investiționale sunt efectuate lucrări în 56 localități din 30 raioane ale țării

Înțelegem bine că activăm pe o piață concurențială. Serviciile noastre trebuie să fie aproape de consumatorii potențiali, trebuie să fie accesibile și sigure.

Fiecare proiect investițional în extinderea rețelelor de distribuție are în calitate de argumentare un număr concret de consumatori potențiali de gaze naturale.
Aceste investiții nu sunt dintre cele care se vor recupera rapid, sunt investiții în viitorul p acelor 56 localități, dar credem ferm că trebuiesc făcute.

Posibilitatea conectării la rețelele de gaze naturale, la cele de energie electrică or la apeduct și canalizare, de rând cu un drum bun, o grădiniță și o școală, sunt elementele importante care determină alegerea oamenilor de a rămâne or nu în localitate.

În 2020, prin investiția a 52 milioane lei Moldovagaz aduce posibilitatea de racordare la rețelele de distribuție pentru 2756 gospodării, multe instituții publice și alte organizații.
Credem că fiecare companie poate face ceva pentru creșterea nivelului de viață în localitățile țării, echipa Moldovagaz vine cu aportul său.

Vadim Ceban

Vadim Ceban

Președinte al Consiliului de Administrație, SA Moldovagaz

Le port respectul tuturor oamenilor, pe care i-am întâlnit în calea mea, pentru că au împărtășit cunoștințele și experiențele lor și mi-au oferit posibilitatea să învăț.
Cred că asta e una din sarcinile noastre principale să învățăm și să transmitem cunoștințele colegilor. Numai așa putem determina progresul, indiferent de domeniul de activitate.